Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

HIGIENE FACIAL ACTIVA de Germanie de Capuccini


Neteja profunda de la pell, amb eliminació de toxines i impureses poden ser preparatori per a qualsevol dels nostres tractaments facials.

TRACTAMENT D'HIDRATACIÓ ACTIVA de Germanine de Capuccini


Tractament facial per a pells deshidratades. A base d'àcid hialurònic i principis actius naturals compostos per glúcids i àcid urònic, rics en potassi, magnesi i calci, contribueixen a hidratar i a mantenir la funció de barrera cutània. Hidratació immediata i duradora.

TRACTAMENT DESINCRUSTANT PER A PELLS GRASSES de Biologuique Recherche


Tractament de Biologique Recherche a base d'extractes naturals desintoxicants per a pells amb acne actiu, a fi de regular les secrecions sebàcies i reequilibrar el pH de la pell.

TRACTAMENT OXIGENANT VIP O2 de Biologique Recherche


Tractament a base d'extractes purament naturals. Teràpia intensiva que millora l'elasticitat i il·lumina la pell. Regenera, nodreix i hidrata en profunditat. Alta cosmètica natural.

TRACTAMENT FACIAL AMB VITAMINA C de Germanine De Capuccini


Tractament antioxidant, antienvelliment, regenerador i hidratant. Aporta lluminositat a la pell.
Indicat per a tot tipus de pell , en especial cetrines i apagades.

TRACTAMENT GLYCOURE de Germanine de Capuccini


Tractament de renovació cel·lular amb àcid glicòlic, ideal per pells amb sequedat crònica, pigmentacions irregulars, pells impures, arrugues i pells apagades.

TRACTAMENT TIMEXPERT LIFT de Germanie de Capuccini


Programa avançat redensificador i reafirmant d'efecte lífting que moldeja els volums facials. La pell es mostra més ferma i es reequilibra al mateix temps que les arrugues es difuminen i el rostre s'allisa.

TRACTAMENT ANTIARRUGES TIMEXPERT MICRO – DERMOXINE de Germanie de Capuccini


Tractament global antiarrugues de Germaine de Capuccini que difumina les petites arrugues d'expressió, gràcies a la seva fórmula exclusiva basada en elevades concentracions de Micro-Dermoxine i extracte de llavor de soja.

 

TRACTAMENT DESPIGMENTANT TIMEXPERT WHITE de Germanine de Capuccini


Cura anti-edat creada especialment per a pells apagades i amb hiperpigmentacions. Prevé, regula i corregeix l'aparició de taques superficials.
Indicat per les pells apagades. Regenera, il·lumina i unifica el color.

 

TRACTAMENT FACIAL D'OR


Tractament d'acció regeneradora, antioxidant i reafirmant. Ideal per a una cura anti-edat il·luminant i revitalitzant el rostre.

 

TRACTAMENT FACIAL ROLL&LIFT de Germanine de Capuccini


Un tractament realitzat a través d'un “instrument” de massatge amb micro-esferes de germani que transmeten la seva energia optimitzant els múltiples beneficis d'aquest massatge.
Indicat en la prevenció per l'envelliment, difumina arrugues i línies d'expressió, relaxa l'aspecte del rostre, il·lumina i tensa la pell amb un efecte lifting.

 

BIOESTIMULACIÓ FACIAL AMB ULTRATONE FACIAL PLUS


Tractament bioelèctric per a estirar i tonificar la pell del rostre, sense cirurgia. Tonifica la musculatura de la cara i el coll a fi de combatre la flaccidesa. Millora les arrugues i repara el teixit conjuntiu.

 

DEPILACIÓ AMB CERA FREDA D’UN SOL ÚS


Depilació de cera tèbia d’un sol ús amb bandes. Utilitzem ceres amb ingredients 100% naturals de primera qualitat aptes també per les pells sensibles.
S’aplica a través d’un rodet “roll-on” que permet una depilació exacta i controlada.
No s’utilitza en engonals, llavi superior, celles i aixelles. Per a aquestes zones utilitzem cera calenta d’alta qualitat i d’un sol ús.

 

ESMALTAT SEMIPERMANENT “SHELLAC” DE CND


El nou esmaltat professional que et permet lluir durant 14 dies unes ungles perfectes i brillants, fins que el creixement natural de l’ungla destapa l’arrel. Inclou tallar i/o llimar l’ungla, el tractament de les cutícules i l’hidratació de la mà i/o peu. Es retira en minuts sense llimar ni danyar l’ungla. Producte original de la casa comercial CND, sense toluens, formaldehids, ni resines de formaldehid.

MANICURA CITRUS SPA DE CND


Tractament indicat per la cura de la mà, aporta hidratació profunda i lluminositat a l’instant. Inclou tallar i/o llimar l’ungla, polir i hidratar les cutícules, un bany aromàtic, una exfoliació, una mascareta intensiva i seguidament un massatge. Es finalitza amb l’esmaltat de les ungles.

MANICURA CITRUS SPA DE CND AMB PARAFINA


Tractament intensiu per la cura de la mà amb aplicació final d’un bany de parafina. Consisteix en una teràpia tèrmica que relaxa els músculs de la mà proporcionant alleujament del dolor o la rigidesa a més de ser un tractament altament hidratant ja que suavitza la pell resseca i rugosa. Indicat també en casos d’artritis, artrosis, etc.

PEDICURA SPA MARINE DE CND


Un tractament complet que revitalitza i hidrata els peus en profunditat.
Consisteix de bany aromàtic, exfoliació, tractament de durícies, tallar, llimar, mascareta i per finalitzar massatge relaxant i esmaltar.

 

TINT DE CELLES I PESTANYES


El tint de pestanyes és el millor tractament complementari a la permanent de pestanyes. Aquest producte proporciona una coloració intensa de llarga durada a la pestanya i a la cella.

MAXCARA


La última novetat en maquillatge professional. Consisteix en un tractament ràpid i fàcil de realitzar que augmenta el volum de la pestanya alhora que es treballa la forma augmentant la corba i s’aconsegueix un color intens que perdura intacte durant 3 setmanes.

MAQUILLATGE


Maquillatges personalitzats i naturals, sempre tenint en compte la forma, faccions i les característiques de cada rostre. Indicat per a diferents esdeveniments:

  • Per a núvies: Inclou assessorament i la prova de maquillatge.
  • Maquillatge de nit/festa.
  • Maquillatge de dia/social.

Tractament reparador intensiu de fibres de col·lagen i elastina.

Redensificador dèrmic amb efecte tensor capaç de combatre els signes d'envelliment cutani (Biologique Recherche).