Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

Cirugia Plàstica Reparadora

Tractament quirúrgic de les lesions benignes i malignes de la pell: nevus, lipomes, quists, carcinomes, etc.
Tractament quirúrgic de lesions traumàtiques, cremades, cicatrius, úlceres cutànies, etc.
Reconstrucció mamària post mastectomia.

Cirugia Plàstica Estètica

Cirurgia de mames: Augment, reducció i elevació mamària.
Facial: Blefaroplàstia (bosses de greix al voltant dels ulls), otoplàstia (orelles en nansa), rinoplàstia (nas), lifting facial.
Abdomen: abdominoplàstia (excedent de pell abdominal).
Liposucció (excedent localitzat de greix).