Consultes de medicina general i familiar personalitzades on es prioritza sempre el tractament menys agressiu. Els medicaments de síntesis, l'homeopatia i l'acupuntura són tractaments diferents amb una mateixa finalitat: la curació del pacient. És bo poder escollir en cada cas el més indicat i el menys agressiu per a obtenir el millor resultat. Només existeix una medicina. L'homeopatia i l'acupuntura en formen part. Possibilitat d'aconductar-se amb una quota fixa mensual unifamiliar.

L'homeopatia és un mètode terapèutic que consisteix a administrar al pacient dosis infinitament petites d'una substància d'origen natural. La finalitat és activar les defenses de l'organisme per obtenir progressivament una millora i, en molts casos, la curació de la malaltia. Està indicada per tractar tot tipus de malalties, dolors i mal estar, tan físics com psíquics de tota la família. Molt ben tolerat pels nens, els nadons, les dones embarassades i els ancians

L'acupuntura forma part de la medicina tradicional xinesa mitjançant la qual s'insereixen agulles d'un sol ús, petites i primes, a la pell en punts específics del cos. Indicat per a desbloquejar i reconduir l'energia pels canals energètics del cos i estimular els òrgans vitals. Alleuja el dolor, relaxa i corregeix els trastorns de l'organisme.