El tractament de radiofreqüència Velasmothproo actua contra la cel·lulitis i redueix volum, millora la circulació i no provoca flacciditat.

El seu gran avanç tecnològic es basa en la combinació simultània de radiofreqüència, llum infraroja i vacumteràpia, la radiofreqüència afavoreix la dissolució del teixit gras, estimula el col·lagen natural del cos i combat la flaccidesa.

Entrenament integral que combina contracció voluntària dels músculs i electroestimulació muscular. Disminueix el greix i el pes, protegeix les articulacions i augmenta la musculatura, la força i la resistència. Millora la figura i aporta benestar general. Més intens que un entrenament clàssic. Arriba a la musculatura més profunda.

Tractament d’electroestimulació corporal. Aparell no invasiu de total seguretat. Utilitza diferents tipus de corrents de molt baix voltatge que tenen com a finalitat la tonificació muscular, la lipòlisis (redueix el greix) a més de treballar cada teixit i sistema. Indicat per combatre la flaccidesa i la cel·lulitis, reafirmar i tonificar els teixits, moldejar el cos, etc.

Teràpia de massatge profund100% natural  a través de rodets i aspiració, que traccionen la pell, estimulen la circulació sanguínia i limfàtica en profunditat de tot el cos. Actua a nivell de les cèl·lules hipodèrmiques on s’acumula el greix localitzat reduint la cel·lulitis . Reafirma teixits, remodela la silueta i disminueix el volum. Millora la qualitat de pell. Sessions individualitzades i bonus.

LPG CELLU M6 INTEGRAL

Darrera tecnologia en LPG cellu M6 integral, massatge 100% natural que  combina potència i elegància. Produeix una estimulació  mes intensa i profunda, actua alliberant el greix més localitzat i rebel , remodela, reafirma amb mes intensitat i allisa la pell de taronja amb menys sessions . Estimula la producció de col.làgen, deixant la pell mes ferma i compacte.