Massatge amb olis naturals que actua sobre el sistema muscular, circulatori nerviós i energètic per reequilibrar i regular l’organisme

Descobreix noves sensacions amb la combinació de dos massatges que equilibren els punts energètics del cos facilitant el benestar físic i l'emocional. S'utilitzen pedres precioses per desbloquejar chakras i l'oli calent d'una espelma aromàtica.

Exfoliació amb sals del mar mort embolcall i hidratació amb olis d'alquimia. Afavoreix la renovació cel·lular, suavitza la pell i nodreix en profunditat.

Una delícia d'exfoliació, embolcall i hidratació corporal a base d'extracte pur de cacau. Relaxa, hidrata la pell en profunditat i equilibra cos i ment utilitzant les propietats anitestrès de la xocolata.

Tractament holístic d’aloha natura de sanejament integral a tots els nivells, detoxicant emocional. Per a tot tipus de pells, reforça la ment, allibera emocions i aixeca l'estat d'ànim, saneja la pell de forma 100% natural a través de tècniques d'ayurveda. Inclou exfoliació, embolcall i massatge facial i corporal.

Ritual holístic facial i corporal d'Aloha natura de sanejament integral 100% natural amb un alt poder d’antienvelliment. Repara i nodreix la pell. Descobreix la màgia de la polinèsia i sent les fragàncies de les flors de Tiaré i fruits exòtics a la teva pell.

Una joia per la teva pell, tractament facial i corporal a base d'or. D'acció regeneradora, antioxidant i reafirmant, ideal per aquelles persones que volen lluitar contra els signes del pas del temps. Un autèntic elixir de joventut que t'aportarà benestar i relaxació.

Rituals inspirats en la ruta de la màgia de la seda