La Mascara LED fototeràpia emet l'energia en forma de llum amb tres colors diferents, cada un d'ells per cobrir les diferents necessitats cutanees.

Potència el resultat de qualsevol tractament facial.

S'utilitza per estimular el col.làgen i l'elastina, millora la cuperosis, hipèremia facial, acne, per pells apagades i estressades.

Aporta més lluminositat i vitalitat.

Neteja profunda de la pell, amb eliminació de toxines i impureses. L’utilitzem també com a preparatori per a qualsevol dels nostres tractaments facials.

 

Consisteix en una tècnica no quirúrgica que tensa i redensifica la pell des de l’interor de la dermis. Consta d’un material biocompatible i reabsorbible de total seguretat que afavoreix la producció natural de col•lagen i fibroblasts sobre la zona tractada. S’obté un efecte lifting immediat i de llarga duració per a prevenir, reparar i millorar la flaccidesa. Deixa un rostre molt natural ja que no es veu ni es pot palpar. Indicat per aquelles persones que tinguin els primers signes de flaccidesa o com a tractament preventiu.

Tractament facial per a pells deshidratades a base d'àcid hialurònic, principis actius naturals compostos per glúcids, àcid urònic, rics en potassi, magnesi i calci que contribueixen a mantenir la funció de barrera cutània. Hidratació immediata i duradora.

Tractament a base d'extractes purament naturals de biologuique recherche . Teràpia intensiva que millora l'elasticitat i il·lumina la pell. Regenera, nodreix i hidrata en profunditat. Alta cosmètica natural.

Consisteix en una tècnica no quirúrgica que tensa i redensifica la pell des de l’interor de la dermis. Consta d’un material biocompatible i reabsorbible de total seguretat que afavoreix la producció natural de col·lagen i fibroblasts sobre la zona tractada. S’obté un efecte lifting immediat i de llarga duració per a prevenir, reparar i millorar la flaccidesa. Deixa un rostre molt natural ja que no es veu ni es pot palpar. Indicat per aquelles persones que tinguin els primers signes de flaccidesa o com a tractament preventiu.

Tractament antioxidant, antienvelliment, regenerador i hidratant. Aporta lluminositat a la pell. Indicat per a tot tipus de pell , en especial per a les cetrines i apagades.

Tractament de renovació cel·lular amb àcid glicòlic, ideal per pells amb sequetat crònica, amb pigmentacions irregulars, pells impures, arrugues i pells apagades.

Programa avançat redensificador i reafirmant d'efecte lífting que moldeja els volums facials. La pell es mostra més ferma i l'oval es reequilibra al mateix temps que les arrugues es difuminen i el rostre s'allisa.

Tractament indicat per equilibrar les tres causes principals que fomenten l'aparició de lesions a la pell : la hiperseborrea , la hiperceratosi i la proliferació bacteriana. Es realitza una neteja en profunditat del fol·licle piló sebaci i es disminueix la hiperceratosi , amb l'exfoliació profunda de l'estrat corni , alhora que disminuïm la proliferació bacteriana.